Délmagyar logó

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

ÚtON: megsérült egy motoros, amikor autóval ütközött a Csongrádi sugárúton - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
15.45 - A ma délután egyik legrosszabb pontja a Csongrádi sugárút és Rózsa utca kereszteződése, ahol is motorost gázoltak, torlódik a forgalom. A rendőrség elsődleges információi alapján a motoros könnyebben sérült meg. A másik kritikus pont pedig a Dorozsmai út a Fonógyári magasságában, ugyanis ott mindkét oldalon aszfaltoznak, így 1-1 sáv le van zárva. Kezd beállni az Oskola, Somogyi utca, valamint a Szőregi, Makai úton is elég erős a forgalom.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

7.33: Sűrű a forgalom a bevezető, illetve sugárutakon kifelé, befelé egyaránt. A nagyobb kereszteződésekben hosszú sorok alakulnak a lámpáknál. A belváros forgalma is erős, a Glattfelder téren, a Dugonics és Aradi téren, valamint ezek vonzáskörzetében kisebb-nagyobb torlódások már vannak. Újszeged felől a Belvárosi hídon lassú az átkelés, főleg a Székely soron van hosszabb kocsisor.
A járdára borult egy autó a József Attila sugárúton - GALÉRIA. Fotó: Bihacsy Gábor

7.10: Két autó ütközött a József Attila sugárút és a Lengyel utca sarkán, az egyik felborult és a járdán kötött ki: a balesetnek két könnyű sérültje van. Az autó a villamosok trafóját is kidöntötte - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. A katasztrófavédelem megyei sajtószóvivője pedig úgy tájékoztatta lapunkat: az egyik autó a kerékpárúton felborulva állt meg, a műszaki mentéshez a szegedi egységeket riasztották. A szegedi tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: személyautó és villamos találkozott a Takaréktár utcánál

ÚtON: személyautó és villamos találkozott a Takaréktár utcánál
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom