Csörög

2010.10.13. 20:24

Csörög, 2010. október 14.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Kancsár Tímea újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Legallyazták a fákat

Olvasónk a 20/997-2683-as telefonszámról köszönte meg a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársainak, hogy Dorozsma után, az Öreghegy-dűlőn legallyazták a fákat az út mentén, és lekaszálták a füvet az út szélén.

Árkok, gödrök

Lapunkban október 11-én jelent meg a Csörög rovatban egyik olvasónk hozzászólása Árkok, gödrök címmel. Erre reagált Török Mónika, az SZKT marketing- és PR-osztályvezetője: „Az Árkok, gödrök címmel megjelent észrevételre reagálva tájékoztatjuk a tisztelt bejelentőt, hogy az említett Pósz Jenő utcában társaságunk nem végzett, és jelenleg sem végez munkálatokat. Az ön által jelzett munkát egy, az előzőekben társaságunknál is munkát vállaló kivitelező végzi, akinek felhívtuk figyelmét a megfelelő feliratozású szalag használatára."

Szemészeti szűrővizsgálat

A 20/992-9012-es számról telefonáló olvasónk elmondta: kötelező éves szemészeti szűrővizsgálatra kellene vinnie a kislányát, de egyszerűen nem tud időpontot kérni. Naponta legalább ötször odatelefonál az újszegedi gyermekkórházba, de két csörgés után bejelentkezik az üzenetrögzítő. Harmadik hete próbálkozik, de nem sikerül elintéznie az időpontot, pedig két gyermekével már végigcsinálta ezeket a vizsgálatokat, és akkor nem ütközött ilyen nehézségekbe.

Óvatosan a mézzel

A 30/494-7220-as számról telefonáló csanádpalotai olvasónk figyelmeztetné azokat a helybelieket, akik a piacon szoktak mézet venni. Figyeljenek oda, kinél vásárolnak, mert nem mindenki árul minőségi terméket. Olvasónk legutóbb megjárta, mert az édes nedű igencsak cukrozott volt.

Trükkös tolvajok

Szegedi olvasónk 73 éves, nyugdíjas özvegy. A 62/323-671-es telefonszámról figyelmeztette magányos nyugdíjastársait: ne dőljenek be a trükkös tolvajoknak! Nála két nagyon kedves nő járt a napokban, azzal az ürüggyel, hogy újságot gyűjtenek. Olvasónk odaadta nekik a szeméttárolóban összegyűlt reklámújságokat, ám utána az egyiknek sürgősen vécére kellett mennie, a másik nagyon szomjas volt: bár soha nem enged be idegeneket a lakásba, őket mégis beengedte. A konyhában az egyik, aki vizet kért, elterelte a figyelmét, a másik közben ellopta félmillió forintját. Természetesen feljelentést tett, és kiderült: már több mint tíz áldozatot megkárosítottak. Állítólag fiatal férfiakból álló banda is garázdálkodik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!