magas jutalomért

2020.07.07. 17:00

Appfejlesztő versenyt indít a Huawei

A cél olyan innovatív alkalmazások fejlesztése, amelyek a felhasználók mindennapi életét teszik könnyebbé.

Forrás: Shutterstock

Fotó: REDPIXEL.PL

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei Technologies. A kihívást öt régióban hirdetik meg, és minden régióban öt kategóriában (legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app) díjazzák a legjobbakat – írja az Origo.

A cél olyan innovatív alkalmazások fejlesztése, amelyek a felhasználók mindennapi életét teszik könnyebbé. A versenyre elsősorban olyan fejlesztéseket várnak, melyek segítik a minden élethelyzetre kiterjedő digitális életstílus kialakítását a Huawei készülékek felhasználói számára. A HMS-nek jelenleg több mint 1,4 millió regisztrált fejlesztő tagja van, valamint több mint 60 ezer alkalmazás található a rendszerben.

Az AppsUp verseny során öt régióban – Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika – mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Minden régióból a 20 legjobb alkalmazás szeptember 21-től letölthető lesz a verseny weboldaláról, illetve a HUAWEI AppGalleryből, az egyes kategóriában a végső nyerteseket pedig az októberben megrendezésre kerülő zsűrizés során választják ki. A legjobb fejlesztők akár 15 ezer dollár értékű pénzjutalmat is nyerhetnek.

A sikeres versenyzők a jövőben is támogatásra számíthatnak a befektetőknek köszönhetően, továbbá részt vehetnek exkluzív eseményeken és képzéseken.

A versenyre nevezni a hivatalos honlapon lehet június 30. és augusztus 30. között, 1-3 fős csapatokban. Az alkalmazásokat a HMS Core-on keresztül kell lefejleszteni és benyújtani augusztus 30-ig 10:00 óráig.

A szakértőkből álló zsűri minden nevezést funkcionalitás, innováció, kereskedelmi érték és praktikusság alapján pontoz majd.

A régiókból választott húsz-húsz legjobb eredményt elérő versenyzőre a verseny honlapján és az AppGallery-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elérő versenyzők így a döntőben plusz pontokat nyernek, a végső nyerteseket pedig az októberi zsűrizés során választják ki.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!