Szegedi hírek

2024.05.24. 07:00

Vasárnap már a döntőbe jutásért versenyez a topmodellkereső műsorban Czibolya Nikolett

Két hetet már megnyert a modellkereső műsorban a sándorfalvi Czibolya Nikolett, a múlt heti adásból pedig az is kiderült, a zsűri szerint neki van a legszebb alakja. Már csak a TOP 6 van versenyben, jövő hétvégén pedig döntő. Vasárnap kiderül, ott lesz-e Niki is a legjobbak között.

Timár Kriszta

Már a TOP 6-ban versenyez Czibolya Nikolett, vasárnap a döntőbe kerülés a tét. Fotó: TV2

Már csak két adás van hátra a Next Topmodell Hungary műsorából és kiderül, ki lesz Magyarország következő topmodellje. Hat hölgy van még versenyben, köztük a sándorfalvi származású Czibolya Nikolett. A 29 éves modellt a zsűri folyamatosan a kiemelkedő teljesítményt nyújtó lányok között emlegeti. A kifutón bemutatott catwalk-jaival mindig elégedettek, a múlt vasárnapi adásban pedig az is elhangzott: neki van a legtökéletesebb alakja. Az eddig adásba került 10 hétből kettőt ő nyert meg, vagyis már két alkalommal is ő nyújtotta a legjobb teljesítményt egy teljes munkafolyamatban.

Pedig nem volt mindig könnyű dolga: a hévízi tóban például kisebb pánikrohamot kapott a vízben rátekeredő ruhától, de a múlt heti, 9 méter magas falról való leereszkedés próbáján is azt érezte, neki ez nem fog menni. A munkákhoz azonban esetleges félelmei ellenére is minden alkalommal profi módon áll hozzá. Így volt ez az olyan extrém helyzetekben is, mint amikor fürdőruhában kellett pózolni a hóesésben, amikor egy kötélen lógva kellett légiesen könnyednek mutatni magát, vagy amikor aktfotózás volt a feladat.

Nikinek nincsenek hisztijei, sem balhéjai a lányokkal, bár az utóbbi két adásban már időnként érzékelhető volt, hogy neki is elege van az állandó áskálódásokból. A múlt vasárnapi adásban pedig kereszttűzbe került amiatt, mert az ausztriai fotózásról hazafelé vezető úton a kelleténél jobban elengedte magát – néhány társa szerint zavaró, sőt volt, aki szerint modellhez nem méltó volt a viselkedése.

A vasárnapi adás lesz a döntő előtti utolsó műsor. Ennek előzeteséből kiderült, hogy az előnyt élvező Gabi őt hátráltatta a fotózás során, ahol egyébként félmeztelen férfiakkal kell a lányoknak pózolniuk. És az is látható a kisfilmben, hogy Niki – aki eddig végig keményen tartotta magát és szinte az egyetlen volt, akinek a könnyeit még nem láthattuk – elsírta magát. Hogy mindezek ellenére sikerül-e bejutnia a döntőbe, az kiderül a TV2-n a hét utolsó estéjén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában