Foci vb 2022

2022.11.25. 17:06

Nem játszhat a csoportkörben a brazilok egyik ásza

Eldőlt, komolyabb a sérülése.

Neymar nem lép pályára a csoportköben.

Fotó: MTI

Pénteken eldőlt, hogy a brazilok két ásza, Neymar és Danilo sérülés miatt nem játszhat válogatottjuk következő két világbajnoki mérkőzésén.

A brazilok orvosi stábja bejelentette, hogy Neymarnak és Danilónak is a szalagjai sérültek meg a szerbek ellen 2-0-ra megnyert csütörtök esti összecsapáson, így biztosan nem léphetnek pályára hétfőn Svájc és jövő pénteken Kamerun ellen a katari vb csoportkörében.

A szerbek elleni összecsapáson Neymart a 80. percben le kellett cserélni bokasérülés miatt, míg Danilo - aki szintén a bokáját fájlalja - végig játszotta a találkozót.

– Elhinni, hogy minden rendben lesz még a káosszal szembenézve is. Ez bizonyítja azt, hogy a legjobb dolgok még hátra vannak. Megérteni, hogy mindennek megvan a maga ideje. A hit túlmutat az emberi képességeken, nem látjuk, de érezzük – osztotta meg Instagram-történetében a brazil klasszis egy idézeteket tartalmazó könyvből a szöveget reagálva a sérülésére.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!