Ki hitte volna?

2022.05.26. 05:00

Berki Krisztián édesanyja megdöbbentő dolgot árult el fiáról

Júliát mélyen megrázta gyermeke elvesztése, hetek óta mindennap sír.

Forrás: Metropol

Berki Krisztián édesanyja képtelen elfogadni, hogy a fia már nem hívja fel többé. Még mindig azt várja, hogy egyszer csak átmegy hozzá. Júlia megtörten mesélt a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztián viselkedésében – derül ki az Origo cikkéből.

„Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit” – mondta.

A kapcsolatuk korántsem volt felhőtlen, körülbelül tíz évvel ezelőtt kerültek újra közelebb egymáshoz, azonban sosem tudtak igazán szoros anya-fia viszonyt kialakítani.

Forrás: TV2

„Krisztán kilencéves volt, amikor az apja és én elváltunk. Nem volt különösebben rossz házasság a miénk, inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk egymástól. 

A bíróság annak idején megkérdezte, hogy kivel szeretne maradni, és engem választott. 

Való igaz, később, amikor olyan 14 éves lehetett, padlóra kerültem minden szinten, és akkor egyre kevesebbet volt velem. Nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna, ezért inkább az apját választotta” – mesélte a hot! magazinnak.

Borítókép: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában