Bulvár-celeb

2023.07.17. 10:51

Így ünnepelte Liptai Claudia az 50. születésnapját

Liptai Claudia 50 éves lett, ezt Horvátországban ünnepli. Nem takargatta magát.

Fotó: TV2

„Na kérem. Nem szoktam ilyen képet kirakni magamról. De ez kell a mai naphoz. Ez egy visszaszámlálós kamerás pillanatfelvétel, ezt a háttérben levő cementeszsák is mutatja. A homályosság nem filter, hanem kosz a kamerán. Őszinte leszek. Mondjuk mindig az vagyok. Van is ebből néha bajom. 

Január elseje óta féltem ettől a naptól. A számtól, ami kimondva nem hangzott túl fényesen. 50. Bele is sajnáltam magam.

Ha leguggolok 1 percre, utána legalább tíz kell, hogy kiálljon a lábamból a zsibbadás. Ha elalszom a párnával az arcomon, akkor kell vagy két óra, hogy elmúljon a nyoma. És valahogy év elején maga az év sem tűnt piros betűsnek. Aztán egyszer csak, mint egy varázsütésre minden megváltozott. Vagyis semmi, csak elkezdtem egyvalamire koncentrálni és váratlanul beömlött az ablakon ezer dolog. Én azt kívántam magamnak, hogy egészségben a szeretett emberek jókívánságaival körbevéve és a »kellek« érzésemet kielégítve teljen ez a nap. Mindent megkaptam. Szóval ez a kép a következő éveim merészségét is mutatja” – írta a születésnapján, amit az Origo szúrt ki.

Fotó: Liptai Claudia / Forrás: Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában