Bulvár-celeb

2023.09.11. 17:00

Folytatódik a pereskedés: L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga ismét a bíróságon

A házaspár a nyári leállás után újra egymás szemébe nézhet a tárgyalóteremben.

MW

Fotó: Markovics Gábor

Kedden – immár harmadik alkalommal – a bíró előtt találkozik egymással Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior. Az egykori házasok tavaly jelentették be, hogy az alig kétéves házasságuknak vége. Az elválás után míg L.L. Junior szinte azonnal szerelembe esett, Kinga egyedülálló édesanyaként tengeti a mindennapjait.

A házaspár bontópere tavasszal kezdődött az Érdi Járásbíróságon, ahol az első tárgyalásra Kinga egyedül érkezett meg, Junior ugyanis éppen Dominikán nyaralt akkori szerelmével - írja a Bors.

Körtvélyessy Kinga 
Fotó: Máté Krisztián

Junior a második tárgyaláson már megjelent, akkor hangos szóváltás alakult ki a felek között, a bírónak kellett rendet tennie. 

A bíróság dolgát nehezíti, hogy a házaspár mindkét tagja ragaszkodik ahhoz, hogy olyan gyermekelhelyezési döntés szülessen, amivel maradéktalanul elégedett. Ám ilyen nem létezik, ugyanis a kis Lesi Lili nem lehet egyszerre két helyen.

A szeptember 12-i tárgyaláson szóba fog kerülni a közös gyermek felügyelete, amivel kapcsolatban a szakértők szerint az énekes szénája nem áll túl jól. Ennek oka az az autós száguldozás, mit G.w.M társaságában művelt a közismert zenész. Az ügyben a rendőrség eljárást indított, amit biztosan nem tud majd a bíró figyelmen kívül hagyni.

G.w.M. azaz Varga Márk
Fotó: Szabolcs László

Ráadásul a keddi tárgyaláson tanúként hallgatják meg a házaspár rokonságát. A tervek szerint ott lesz Körtvélyessy Zsolt színész, Kinga édesapja,  Junior édesanyja, sőt a zenész volt párja, az első két gyermekének édesanyja is.

Hopp Csilla az előzetes hírek szerint azért megy el, hogy bizonyítsa: L.L. Junior igenis jó apa. Kiállása megrendítő annak tudatában, hogy őt és Juniort örökre összeköti az életük legnagyobb tragédiája: egy autóbalesetben elvesztették a kisebb fiukat, a mindössze 3 éves Dávidkát. A gyászoló szülők rossz viszonyba kerültek, de ez a jelek szerint az elmúlt négy évben sokat javult, most az a nő áll ki mellette, aki a közös fájdalmukban az ellensége volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában