Bulvár-celeb

2023.10.25. 15:50

Lagzi Lajcsi nemsokára szabadulhat

Nincs jobb állapotban, mint korábban.

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Lagzi Lajcsi továbbra sincs jól, erről az ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt számolt be. Az áramlopásért elítélt zenész büntetésének körülbelül a felénél tart, ennek ellenére is nagyon szomorú. Az állapota aggodalomra ad okot, nem eszik és depressziós.

Ügyfelem továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben.

Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében. Bár tudja, hogy a büntetése felénél tart, véleményem szerint ő most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol szomorúan, semmint annak örülne, hogy a felét már letudta" – tette hozzá.

A trombitás bentléte óta még egy percet sem volt zárkában, a büntetése pedig lassan letelik, fél év múlva szabad emberként távozhat a börtönből - írja a Bors.

Tavaly decemberben Galambos Lajos víz-, gáz- és áramlopási ügye miatt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, 4 évre eltiltották a közügyektől, valamint a több mint 4 milliós bűnügyi költséget is neki kell fizetnie. Megromlott egészségi állapota miatt azonban április 26-ig el tudta halasztani a bevonulást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában