Bulvár-celeb

2024.02.23. 08:35

Megdöbbentő, ami kiderült a magyar színésznőről a halála után

Egy barátnője árulta el a titkot.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Tahi Tóth László felesége, Kárászy Szilvia pontosan öt évvel azután, hogy elveszítette férjét, összeroppant a gyásztól és 60 évesen meghalt. A zongoraművész a halála előtt súlyos betegséggel küzdött, illetve egy műtéten is átesett, amit a szervezete nem viselt jól, de már akkor küzdött a súlyos betegséggel, amikor Tahi Tóth László még élt.

Bár a diagnózisról sosem mesélt nyilvánosan, most az egyik barátnője meglepő részleteket árult el halála valódi okáról.

Hivatalosan hasnyálmirigyrákban halt meg, de nem ez volt a betegsége igazi oka. Epehólyag nélkül született, az epevezetéke évtizedeken át képes volt átvenni a hiányzó szerve működését, de aztán beteg lett a gyomra, és akkor kezdődtek a komoly bajok

– részletezte a Bestnek Mészáros Emese, majd hozzátette: 

"Szilvi első komolyabb rosszulléte egy párizsi utazáson érte, fájdalmai voltak, elájult. A férjével voltak, Laci akkor már beteg volt, Szilvi is, csak ő nem vett tudomást a saját betegségéről. Kórházba akarták vinni, de nem ment. Nagyon erős nő volt, minden szempontból. Olyan energiák éltek benne, amelyek sokáig mindenen átsegítették. 

De ami az erőssége volt, az vált későbbiekben a gyengéjévé. Az a típus volt, aki másoknak mindig adott, de magának kérni még orvosi segítséget sem tudott."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában