Szolgáltató

2024.03.23. 08:04

Adategyeztetés miatt keresi meg ügyfeleit az MVM Next

Az egyeztetés az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő egyes személyes adataira és elérhetőségeire, továbbá az energiaszolgáltatással kapcsolatos egyéb szerződéses adatokra vonatkozik.

MW

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. épületének székháza Budapesten

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 2024 első fél évében telefonon, online és személyesen is megkeresi ügyfeleit adategyeztetés céljából a gördülékeny ügyintézés érdekében - tájékoztatta az állami tulajdonú energetikai cég az MTI-t hétfőn.

A közlemény szerint az egyeztetés az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő egyes személyes adataira és elérhetőségeire (név, lakcím, születési hely és idő, anyja neve, telefonszám, e-mail-cím), továbbá az energiaszolgáltatással kapcsolatos egyéb szerződéses adatokra vonatkozik.

Az ellenőrzéshez személyi igazolványra és lakcímkártyára, valamint villany- és/vagy gázszámlára van szükség.

Az MVM Next által indított e-mailes adategyeztetéskor az e-mail minden esetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-től érkezik a [email protected] címről - hívták fel a figyelmet.

Közölték: Budapesten és Pest vármegyében személyesen, az MVM Next szerződött partnere, az EX-ID Zrt. munkatársai segítségével is történhet az adategyeztetés.

Az MVM Next oldalán elérhető online felületen az ügyfelek maguk is megerősíthetik személyes adataikat.

További információk az mvmnext.hu/adategyeztetes weboldalon találhatók.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában