Baleset

2022.07.09. 19:23

Migránsok szenvedtek halálos balesetet az M1-es autópályán – frissítve

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a komáromi leágazás után egy illegális migránsokat szállító jármű letért az úttestről, a jármű 13 utasa közül egy életét vesztette – közölte honlapján a rendőrség.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autó a pálya javítási munkaterületén megpróbált elmenekülni az ellenőrzés elől, közben szalagkorlátnak, majd fának csapódott.
A 13 utas közül több megsérült, egy ember a helyszínen életét vesztette. A járművezető felkutatása folyamatban van. A baleset helyszínén csak a belső sávon halad a forgalom.

A rendőrség kora este közölte, hogy a helyszínről elmenekülő járművezetőt a baleset közelében kutató polgárőrök megtalálták. 
A baleset helyszínén egy ideig csak a belső sávon haladhatott a forgalom, de a forgalomkorlátozás megszűnt, ismét zavartalanul közlekedhetnek a járművek.
 

Borítóképünk illusztráció, fotó MTI/Lakatos Péter 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!