Helyi bulvár, celeb

2023.10.08. 15:53

Fizetés nélkül léptek le a boltból a TV2 sztárjai - Videó

Delmagyar.hu

Kempf Zozo, Kucsera Gábor és Tóth Dávid, Fotó: Szabolcs László

Elindult a TV2 sikerműsorának, az Ázsia Expressznek az új évada a "Felfedezzük Amerikát". Az adás során ismét emeltek a téten a készítők, és a celebekből és hírességekből álló stábot Mexikóba és Guatemalába szállították – írja a borsonline. 

Itt történt meg a legutóbbi rész talán legviccesebb pillanata, amikor Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Pető Brúnó és a szegedi születésű Kempf Zozo betért egy helyi ivóba. A probléma csak az, hogy pénz nélkül próbáltak meg italhoz jutni. 

Miután a kocsma tulajdonosa a fiúk után eredt, kiderült, hogy a játékosoknál nincsen készpénz. Brúnó ezért furcsa lehetőséget kínált fel, azt mondta a tulajdonosnak, hogy az italokért cserébe neki adja a One Million márkájú parfümét. Ezek a parfümök a méretüktől és fajtájuktól függően 15 és 50 ezer forint közötti összegbe kerülhetnek.

Miután a mexikói férfi megszagolta az illatszert, elégedetten tette zsebre, és visszament társával az ivóba. A fiúk így megrovás nélkül folytathatták az útjukat.

Gyertek, menjünk gyorsan tovább, mielőtt még meggondolja magát

- utalt a bolt tulajdonosára a kajakos.

Az adás részletét az incidensről itt tudjátok megtekinteni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában