Helyi bulvár, celeb

2023.10.29. 09:03

Vérfagyasztó: halála helyszínéről posztolt utoljára a Jóbarátok sztárja

Delmagyar.hu

Mindenkit ledöbbentett Matthew Perry váratlan halála. A színész, aki a Jóbarátok Chandlereként örökké emlékeinkben marad, mindössze 54 éves volt. A sztárra szombaton találtak rá Los Angeles-i otthonában: belefulladt a jakuzziba. Halálának körülményeit vizsgálják, ám az nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy sem idegenkezűség, sem kábítószerfogyasztás nem játszott benne közre, erre utaló nyomokat ugyanis a hatóságok nem találtak.

Matthew Perry AFP
Matthew Perry 54 évesen vesztette életét  Fotó: AFP

A The Sun szúrta ki, hogy Matthew Perry utoljára épp a saját otthonából, a medencéből posztolt: hétfő este tartott éjszakai fürdőzést. Noha ekkor még senki sem tudhatta, milyen tragédia lesz a sztár otthona pár nappal később, már ekkor akadt egy rajongó, aki megkérdezte: "Minden oké otthon?"

Alkoholfüggőséggel küzdött a Jóbarátok sztárja

Tavaly jelentette meg életrajzi könyvét Matthew Perry, melyben lerántotta a leplet legféltettebb titkáról: évtizedeken keresztül küzdött az alkohol- és gyógyszerfüggőséggel. Végül felülkerekedett a démonain. Saját bevallása szerint 24 éves korában kezdődtek a gondok, a sikerrel együtt  fesztültség is nőtt az életében, amit az itallal vezetett le. Az élet különös játékaként egyébként a leszokás felé is a siker kezdte el terelni. 

– A Jóbarátok kilencedik évadának forgatása idejében épp józan voltam. Pont abban az évben jelöltek a legjobb színész díjra. Ez elgondolkodtatott – magyarázta a memoárban a színész, aki azt is felfedte: igen súlyos állapotba került, ugyanis a nagy mennyiségben szedett fájdalomcsillapítók miatt megrepedt a vastagbele. Két hétig kómában feküdt, a családját pedig már a legrosszabbra is felkészítették. Noha az orvosok csak pár százalék esélyt adtak akkor neki, ő mégis felépült.

Azt, hogy a szombati tragédiának van-e bármiféle köze korábbi állapotához, esetleg a szervezete ezek miatt a korábbi megterhelések miatt adta fel a küzdelmet, vagy más történt, jelenleg még nem tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában