Helyi bulvár, celeb

2024.02.27. 10:28

Ördög Nórát hamarosan új szerepben láthatjuk, ezzel kapcsolatban árult el részleteket

Tamási Anna Éva

Fotó: Máté Krisztián

A mórahalmi származású népszerű tévés személyiséget legközelebb a Next Top Model Hungary TV2 produkcióban láthatjuk, amelynek forgatásain fiatal lányok modellé érését kísérhette végig. Többek között arról is beszámolt, engedné-e gyermekeinek, hogy a divatiparban próbáljanak szerencsét – olvasható az Indexen.

Március 17-től indul a TV2 legújabb műsora, amelyben Magyarország következő topmodelljére vadásznak. A produkció vezetését Ördög Nórára bízták, aki kifejtette, egy vizuális orgazmussal ér majd fel, amit látni fogunk a képernyőn. 

Nekem most először volt igazán rálátásom arra, hogy a topmodellek élete nem csak felszínes csillogás. Bár nyilván sejthető volt, hogy nagyon komoly a szűrő, hogy kik lehetnek azok, akik a legjobbak közé eljuthatnak, és most azt is megtapasztalhattam, hogy milyen kihívásokon kell keresztülmenniük

 – mondta.

Ördög Nóra elárulta, annak ellenére, hogy a műsorban a saját szemével nézhette végig, hogy nem mindig egyszerű a modellek élete, jól fogadná, ha valamelyik gyermeke ebben a szakmában próbálna meg érvényesülni. Leginkább a lányát, Micit látja esélyesnek erre, azonban őt jobban érdekli a légtornázás és a lovaglás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában