Dolce Vita Retro Party

2023.01.27. 15:20

Hatalmas bulit szerveznek a bordányi Faluházban

Hatalmas bulival készülnek Bordányban. Február elején van a nemzetközi pizza világnap, erre az időszakra esik a farsang és a Valentin-napot is ebben a hónapban ünnepeljük. A bordányi Faluház és Könyvtár ezt a három témát gyúrta össze egy buliba. A részvétellel a vendégek támogatják a Faluház működését is.

A.T.J.

Korábban is volt már pizza party a bordányi Faluházban. Februárban még nagyobb bulira készülnek. Archív Fotó: Török János

Új programmal gazdagodik a bordányi Faluház és Könyvtár rendezvényeinek sora. A szervezők a tervek szerint Olaszországot varázsolják a Szegedhez közeli kis faluba úgy, hogy három februári eseményt ötvöznek egy nagy buliba. Ezek a pizza nemzetközi világnapja, a farsang és a Valentin-nap. 

Február 11-én, szombaton 18 órától egy Dolce Vita Retro Partyra várják a családi-baráti társaságokat. Az est hangulatfelelőse DJ Boki lesz. A Faluház emeletét itáliai étteremmé alakítják, ahová az Enni-Kék pizzéria & cukrászda jóvoltából érkeznek a belépőjegy megvásárlásakor kiválasztott és megrendelt pizzák és az olasz borok. 

A ház közösségi oldalán megjelent felhívásra már nagyon sokan jelentkeztek, úgy látszik a pizzaünnep és a karneváli hangulat sokakat megmozgat, ami azért is örömteli, mert a rendezvényen való részvétellel a vendégek támogatják a Faluház működését is.

Az emeleti, vacsorázós-beszélgetős részt 18 órakor nyitják és egészen 21 óráig látogatható lesz. Az alsó szinten a Vadgesztenye Étterem a buli ideje alatt egész este büfét üzemeltet. A szervezők szerint hangulatot úgy lehetne fokozni, ha minél többen jelmezben, beöltözve érkeznének, így egy még különlegesebb bordányi estén lehet majd bulizni.

A belépők már a megvásárolhatóak a Park tér 1. szám alatt, minden hétköznap 14-18 óra között. Január 31-éig tart majd a kedvezményes belépő vásárlási lehetőség. Nem árt sietni, mert a rendezvényre olasz étteremmé alakuló helyiség befogadóképessége véges, az első 150 fő részére tudnak helyet biztosítani. 

Kultúra és szórakozás

A bordányi Faluház közművelődési és könyvtári feladatokat lát el. Helyet biztosít a községben működő egyesületek, civil szervezetek számára, nagyobb kulturális rendezvényeknek, a művészeti csoportok foglalkozásainak, táncos és műsoros előadásoknak, rendezvényeknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában