Szentes

2023.04.09. 10:00

Poptarisznya, koncertek és majális Szentesen

M . A.

Szabó Balázs Bandája. Archív Fotó: Karnok Csaba

Idén újjáéled Szentes Város Napja, ráadásul rögtön négynaposra nyújtják a programot: április 28. és május 1. között koncertekkel, motoros show-val, kulturális és gyerekprogramokkal várják a kikapcsolódni vágyókat.

Április 28-án, pénteken helytörténeti napot tartanak a Vármegyeházán, ahol Időutazás Szentesen –Múltunk a jövőnk címmel rendeznek várostörténeti konferenciát. A Kossuth téren a Delelő obsitos és a fekete bárány című filmet vetítik, majd a napot a Poptarisznya zárja B. Tóth Lászlóval.

Április 29., szombat a motorizált nemzedék napja lesz a Szentháromság téren és a Kossuth téren, ahol gasztro- és kézműves piaccal, gyermek motoros programokkal és street fighter show-val készülnek a szervezők. Az estét Zorall koncert, Anonim Night és Tankcsapda koncert teszi teljessé.

Április 30-án, vasárnap a Kossuth téren tartják Szentes Város Napját. Bemelegítésként „Neked szól a Kossuth tér!”, azaz élő zenés kívánságműsor alapozza meg a bulit, majd jön Szabó Balázs Bandája, a Szentes Napi ünnepség, a Just Showband és az Anonim Night.

Május 1-én a Kossuth téren állítanak májusfát, a majálist pedig a Széchenyi-ligetben rendezik. Ott bábszínházzal, a Jókai Színház gyermekműsorával, Nokedli bohóc műsorával, papír rókavadászattal, kutyás barátkozó és bemutatóval, valamint hagyományőrző játékokkal és foglalkozásokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában