Helyi gazdaság

2023.07.13. 15:35

Nem ígér csodát Plútó

Majzik Attila

Szeretné meghálálni a bizalmat a Körös-torok új üzemeltetője. Fotó: Majzik Attila

Akármennyire is tűz a nap, ezen a nyáron biztosan nem ég majd le Kiss István jobb füle. A telefonja ugyanis szinte egyfolytában csörög, amióta megkapta a bizalmat a Körös-torokot is üzemeltető Csongrádi Homokföveny Idegenforgalmi START Szociális Szövetkezet vezetésére: pár nap alatt 2-300 hívása volt, a gratulációk mellett ötletekkel, változtatási javaslatokkal keresték.

Plútó – az egész város így szólítja, hát mi sem teszünk másként – lapunknak elmondta, már benne vannak a szezonban, ilyenkor nagy csodát már nem lehet tenni. 

Focinyelven szólva már elkezdődött a második félidő és vesztésre állunk. Varázsló nem vagyok, de megpróbáljuk megfordítani az állást. Nálam az alap a tisztaság és a rend, ezt elvárom a munkatársaimtól is. Ahhoz, hogy egy telephely jól működjön, jó kollégákra van szükség. Itt is kialakítunk majd egy jó csapatot, hogy orvosoljuk a legégetőbb problémákat és elégedettek legyenek a látogatók

 – közölte a Körös-torok új üzemeltetője.

Hozzátette, ősszel már megkezdik a felkészülést a következő szezonra, kialakítják a karbantartási tervet, jövő tavasszal pedig már előkészülnek, hogy ne legyenek csúszásban, mire kezdődik a strandidény.

– Az alázatban és a munkában hiszek. Azt szeretném, ha úgy sétálnának haza a Körösről az emberek, hogy azt gondolják, 

ez jó volt

 – összegzett Plútó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában