Baleset részesét és szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

2021.06.24. 12:14

Rollerral ütközött a biciklis, majd továbbhajtott

A kerékpáros hölgy szemből ütközött egy rolleres férfival, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott, a férfinak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek.

delmagyar.hu

Forrás: Police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2021. június 16-án 6 óra 30 perc körül Szegeden, a Dorozsmai út melletti kerékpárúton haladt biciklivel Szeged-Kiskundorozsma irányába. Amikor a Dorozsmai út 5. szám elé ért, összeütközött egy szemből, rollerral közlekedő férfival. Mindketten elestek, a kerékpáros hölgy azonban felkelt, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A későbbi vizsgálat során kiderült, hogy a férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Az 50-60 év közötti nő körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötét haja van. Sötét hosszú ujjú felsőt és sötét nadrágot viselt. Egy 28-as, női vázas kerékpárral közlekedett, amely rozsdás volt.

A rendőrség kéri a baleset részesét, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában