Vádat emelt az ügyészség

2022.11.28. 10:00

Nem volt rá pénze, de alkoholhoz akart jutni

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki idén tavasszal egy helyi dohányboltban lépett fel erőszakosan, miután az eladó nem akarta őt kiszolgálni.

delmagyar.hu

Fotó: DM

A vádirat szerint a vádlott 2022. március 27-én, este fél 10 körüli időben, ittas állapotban megjelent az egyik belvárosi trafikban, ahol szeszes italokat akart vásárolni, azonban mivel nem volt nála elég pénz, az eladó sztornózta a vásárlását, így üres kézzel volt kénytelen távozni. 

Egy óra elteltével a férfi újra megjelent az üzletben, de mivel az eladó tudta, hogy nincsen pénze a vásárlásra, közölte vele, hogy pénz hiányában továbbra sem tudja őt kiszolgálni. A férfi ekkor indulatossá vált, a kassza plexifalába ököllel beleütött, melynek következtében a pulton elhelyezett tárgyak leestek. A vádlott ezután sem volt hajlandó távozni, az üzletet csak az eladó hívására a helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta el.

Az elkövetőt a járási ügyészség garázdaság vétsége elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában