Külföldön és Magyarországon is futtatta barátnőjét – Videó

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a nyomozó hatóság azzal gyanúsít, hogy 19 éves partnerét veréssel kényszerítette prostitúcióra.

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a közte és a sértett között fennálló érzelmi viszonyt kihasználva a tavalyi évtől fogva prostitúciós tevékenységre vette rá a lányt. Őt idén tavasszal egy lakásban tartotta fogva. Miután a sértett innen megszökött, a gyanúsított hamarosan újból megtalálta, és magával vitte. Ezután áprilisban, Bécsben, testszerte többször megütötte és megrúgta a nőt, annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatás nyújtására rávegye. A bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett sértett ilyen állapotában szökött másodszorra haza. – derül ki  Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleményéből.

Forrás: police.hu

A minősített emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsított letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés veszélye, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán indítványozta.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában