Egy hektárnyi terület lángolt Szegeden

Delmagyar.hu

Két helyen is a járókelőket veszélyeztette egy-egy nagy méretű, magasban lógó, lehasadt faág pénteken Hódmezővásárhelyen. Először a Szent István utcából, majd a Kaszap utcából érkezett lakossági bejelentés. A város hivatásos egysége a segélyhívásokat követően azonnal elvégezte a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Baleset történt pénteken Szegeden, a Harcos utcában. Lesodródott az úttestről egy autó, majd az út menti családi ház kertjébe zuhant. Az autóban ketten utaztak, az egyik utas életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A szegedi egység áramtalanította a járművet.

Parkoló autóra hasadt egy faág szombaton délután Szegeden, a Móra utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést.

Egy hektáron lángolt a kiszáradt fás, bozótos terület szombaton Szegednél, a Zsámbok-réti soron. Három szegedi hivatásos egységet riasztott a helyszínre a vármegyei főügyelet, a tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában