Biciklizárral vágta fejbe az idős asszonyt

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki édesanyját és nagyszüleit is bántalmazta, miután nem kapott tőlük pénzt.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022. augusztus 30-a késő délután, egy szegedi társasházi lakás udvarán felszólította anyját arra, hogy adjon neki pénzt. Az édesanyja közölte, hogy nincs pénze, ezért veszekedni kezdett vele. Mikor a vádlott nagyanyja a lánya védelmére kelt, unokája megrúgta, majd egy biciklizárral vágta fejbe az idős asszonyt. A nők segítségére siető nagyapát a vádlott szintén rugdosni kezdte, továbbá testszerte ütlegelte, közen mindannyiukat azzal fenyegette, hogy „megöli őket, rájuk gyújtja a házat”. Eközben a vádlott a férfi kezéből kikapott 3.000 Ft készpénzt, majd elmenekült a helyszínről. – írja sajtóközleményében a Csongrád-Csanád Vármegyi Főügyészség.

A vádlott vizeletében a szakértői vizsgálat kábítószer jelenlétét mutatta ki. A járási ügyészség a vádlottat, mint többszörös és különös visszaesőt, kifosztással, testi sértéssel és zaklatással, valamint kábítószer fogyasztásával vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő terhelt bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában