Csoportosan elkövetett garázdaság miatt keressük őket

Delmagyar.hu

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik három férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy Szegeden bántalmaztak egy férfit és egy nőt.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/4437/2023. bűnügyi számon csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint az elkövetők 2023. november 1-jén hajnalban Szeged belvárosában bántalmaztak egy nőt és egy férfit. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek az elkövetőkről.

Kérjük, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekményről információja van, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.)! Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés lehet tenni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as számán, továbbá a Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában