Gázvezeték szakadt el Szegeden

Delmagyar.hu

Gázvezetéket szakított egy munkagép szerdán Szegeden, a Kormányos utcában – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A baleset következtében tűz keletkezett, melyet a szegedi hivatásos egység fojtott el. A gázszolgáltató szakemberei tűzoltói biztosítás mellett kiszakaszolták a sérült vezetéket. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy kiszombori családi ház szerdán délelőtt. A Nagyszentmiklósi utcába riasztották az egységeket, Makóról és Hódmezővásárhelyről is érkeztek tűzoltók a helyszínre. Két vízsugárral oltották el a lángokat, Senki sem sérült meg a tűzben. A lakókat az önkormányzat ideiglenesen elszállásolta.

Életveszélyes állapotban lévő beteg mozgatásában segítettek a tűzoltók Hódmezővásárhelyen. A mentők a padlástéri szobából nem tudták biztonságban levinni a beteget a mentőautóhoz, ezért kérték a város hivatásos egységét a helyszínre. A tűzoltók egy speciális mentődeszkára fektették a férfit, így vitték ki az utcán várakozó mentőegységhez.

Az úttestre szakadt egy nagy méretű faág szerdán Szegeden, a Körte utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték.

Két autó karambolozott szerdán Ruzsánál, az 5431-es úton. A ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint a ruzsai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben nem sérült meg senki.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában