Kábítószerrel kereskedett egy szegedi nő

Delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Marihuánával és kristály fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Szegeden. A rendőrök elfogták – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A feltételezett elkövető 2022-ben kezdett kábítószert és új pszichoaktív anyagokat árulni Szegeden. Illegális üzelmei során többször adott el marihuánát, illetve kristály fantázianevű anyagot. A szegedi rendőrök a nyomozás során megállapították a kereskedő kilétét, a 43 éves nőt 2023. december 5-én elfogták, és előállították. A detektívek a díleren kívül több fogyasztót is elfogtak. A gyanúsítottnál megtartott kutatás során kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak látszó őrleményeket, valamint ezek porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozók a nőt őrizetbe vették, letartóztatását kezdeményezték. Ellene kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában