Tartozás miatt verekedtek

Delmagyar.hu

A szegedi rendőrök előállították azt a két helybéli férfit, akik egy tartozás miatt léptek fel agresszívan ismerőseikkel szemben – Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A rendőrségre 2023. november 26-án este érkezett bejelentés, hogy egy férfi megvert két másikat, miközben társa elvitte értéktárgyaikat. A sértettek elmondták, hogy az esemény egyikük otthonában történt, ahová az általuk ismert elkövető a társával együtt jutott be, majd negyvenezer forintos tartozását követelve többször megütötte és megrúgta mindkettőjüket. Az agresszív belépő után tettestársával a tartozás fejében a lakásban talált értéktárgyakat – többek között tévét, telefont, laptopot – is elvitte.

A bejelentést követő öt napon belül a nyomozók nemcsak azonosították, de elő is állították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik részt vettek a támadásban. Ellenük önbíráskodás miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában