Helyi kék hírek

2024.01.29. 12:40

Több tűzeset is volt vármegyénkben a hétvégén

Delmagyar.hu

Úttestre hasadt egy nagy méretű faág szombaton Szegeden, a Ringló utcában. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést. A Mandula utcában is egy lehasadt ág veszélyeztette a forgalmat, a tűzoltók a segélyhívást követően percek alatt eltávolították az ágat az úttestről – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy autó égett vasárnap délelőtt Szegeden, a Felső Kikötő soron. A szegedi hivatásos egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében lángolt egy tanya vasárnap délelőtt Kelebián. A kiskunhalasi és a ruzsai hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, ekkor már egy gázpalack is felrobbant az épületben. A tüzet rövid idő alatt eloltották az egységek, a tűzben az ott élők közül senki sem sérült meg. A ház lakhatatlanná vált, a héttagú család átmenetileg rokonokhoz költözött.

Egy istálló gyulladt ki vasárnap este Domaszéken. A tűzben három birka veszett oda. A szegedi hivatásos egységek rövid idő alatt elfojtották a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában