Mozgalmas hétvégén vannak túl a vármegyei tűzoltók

Delmagyar.hu

Archív fotó.

Fotó: DM

Két autó karambolozott szombaton délben Sándorfalva belterületén. A szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben hárman sérültek meg.

Szombaton két helyen, Kisteleknél és Bakson is szabadtéri tűzesethez riasztották az egységeket. Kisteleken hatszáz négyzetméteren, Bakson pedig negyven négyzetméteren lángolt az avar. A kisteleki és a csongrádi hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes egységek oltották el a lángokat. Senki sem sérült meg a tűzesetekben.

Háztetőre dőlt egy nagy méretű fa vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Nyárfa utcában. A város hivatásos tűzoltói a bejelentést követően rövid idő alatt, motoros láncfűrész segítségével végezték el a beavatkozást.

A száraz fű égett vasárnap Szeged külterületén. Két hivatásos szegedi egység fojtotta el a lángokat. Nem sokkal később Sándorfalvánál is lángolt az avar, itt a szegedi hivatásos tűzoltók munkáját a sándorfalvi önkéntes egységek is segítették. A kora délutáni órákban pedig Balástyánál gyulladt meg a kiszáradt aljnövényzet. A kisteleki és a szegedi hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes tűzoltók közös erővel fojtották el a lángokat. A gyors és szakszerű beavatkozásoknak köszönhetően a tűz sehol sem okozott komoly károkat a környezetben. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában