Az elmúlt hétvége tűzoltói beavatkozásai

Delmagyar.hu

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy autó pénteken reggel Zákányszéknél, az 5432-es úton. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége áramtalanította a járművet, a sofőr megsérült a balesetben.

Egy melléképület égett teljes terjedelmében pénteken Hódmezővásárhelyen, a Hajnal utcában. A város több hivatásos egysége is a helyszínre érkezett, az oltást három vízsugárral végezték el a tűzoltók. A tűzben az ott élő férfi megsérült. 

Fának ütközött egy autó pénteken éjjel Szegeden, a Kecskeméti utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték el, egy ember sérült meg a balesetben. 

Kamion és trélert vontató kisbusz karambolozott szombaton korán reggel az M5-ös autópályán, Szeged közelében. A kisbusz az ütközés következtében az oldalára borult. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, két ember sérült meg a balesetben. 

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szombaton délelőtt az M5-ös autópályán Szegednél. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, a balesetben egy ember megsérült. 

A gyalogosokat is veszélyeztette egy járdára dőlt fa szombaton Szegeden, a Lajta utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást, személyi sérülés nem történt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában