Összeverte a várótermet – mintegy 50 ezer forint kárt okozott

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinek, aki a sürgősségi ellátásra várva rongálta meg a helyi kórház váróját.

Delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2024. május 12. napján hajnali 5 óra körül kivizsgálásra várt a helyi kórház sürgősségi osztályán, amikor idegességében a fotocellás ajtót, a széksorokat és tartóoszlopokat kezdet ordibálva rugdosni. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a váróterem székeinek összetörésével és vakolat leverésével mintegy 50 ezer forint kárt okozott.

Fentieken túlmenően megalapozott gyanú merült fel arra is, hogy az előző este besurrant egy makói házba, ahonnan egy hátitáskát lopott el.

A férfi többszörösen büntetett előéletű, ellene ezen túlmenően is több nyomozás van folyamatban.

A járási ügyészség a garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt indult nyomozásban a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában