Hogy ne csak a szerelemről szóljon ez a nap

2020.02.14. 19:24

3 film szingliknek Valentin-nap estére

Rózsaszínbe és randizó párokba öltözött a világ, de rengeteg az olyan ember is, akik egyedül, szingliként töltik ezt a napot. Nekik ajánljuk a következő filmeket.

Munkatársunktól

Bridget Jones naplója

Három részes filmsorozat, és mindegyiken vörösre nevethetjük magunkat. Bridget a szingliség koronázatlan királynője, csetlik- botlik, sajátos módon figurázza ki a kétezres évek szigli létét, mely akkor sem volt egyszerű. Fontos megemlíteni, hogy nem egy csak nőknek szóló filmről van szó.

Bazi rossz Valentin-nap

Genevieve Gernier virágbolt tulajdonos mindig csak 5 randit engedélyez, nehogy kötődés alakuljon ki a másik féllel. Egy nap viszont éttermet nyit a közelben egy olyan férfi, akivel szintén ötször randizik, de rájön, hogy többet szeretne. Vajon újragondolja a saját szabályait?

Az ördög Pradát visel

A főszereplő a munka mellett ébred rá, hogy nem illenek össze párjával, aki viszont túl önző ahhoz, hogy megértse a nő vágyait. Ez a film azoknak szól, akik hisznek abban, hogy nem ciki karriert vállalni, és az sem, ha az ember a maga útját járja.

Kép: Port.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában