Húsvéti meglepetés

2020.04.10. 10:39

Apró csodákkal segített az időseken a Szent Rozália Szolgálat

A Szent Rozália Szolgálat naponta 200 idős embert lát el. Most, húsvét előtt, támogatók segítségével különleges ajándékkal lephették meg őket. 

Forrás: Szent Rozália Szolgálat

Szent Rozália, a palermói remeteéletet választó szűz nevéhez a pestisjárvány idején csodálatos gyógyulások fűződnek. Bár ilyen nagymértékű csodát a nevét viselő Szent Rozália Szolgálat munkatársai -bármennyire is szeretnének – nem tudnak tenni, mégis segítőikkel megpróbáltak apró csodákkal segíteni az ellátottjaiknak.

Egy kis gesztus az idősek felé. Fotó: Szent Rozália Szolgálat

Az idei, nehézségek miatt különleges húsvéthoz közeledve egy kisebb ajándékcsomagot juttattak el a dolgozók az idős emberekhez: kalácsot, paradicsomot és egy-egy csokinyuszit. Ezek a csodák nem egyetlen ember művei. Többen is dolgoztak érte, hogy megvalósulhasson az akció. Nem jöhetett volna létre a Szegedi Sütödék – Borka Norbert, a Hódkertész Kft. – Feczák Tamás, és Gerzanits Miklós segítsége nélkül, amiért a szolgálat háláját és köszönetét fejezi ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában