Csongrád

2022.06.30. 10:33

Augusztustól változik a miserend

M. A.

A Nagyboldogasszony-templomban is máskor lesznek a szentmisék augusztustól. Fotó: Majzik Attila

Közeleg a szentségimádás és a Péter-fillér gyűjtése – adta hírül a Nagyboldogasszony-plébánia. A szentségimádást július 3-án a Nagyboldogasszony-templomban, fél órával az esti szentmise előtt tartják, ugyanezen napon gyűjtik a Péter-filléreket is a templomokban. 

Augusztus 1-től új miserend is életbe lép – közölte a Nagyboldogasszony-plébánia. Az új rend szerint hétfőnként 17 órától a Szent József-templomban tartanak szentmisét, keddenként nincs, szerdánként pedig ismét a Szent József-templom ad helyet a szentmisének 17 órától. 

Csütörtökönként 18 órától a Nagyboldogasszony-templomban tartják a szentmisét, péntekenként 17 órától kezdődik a Szent József-templomban a gyászmise, szombaton pedig a Szent Rókus-templomban tartanak szentmisét 18 órától. 

Vasárnaponként reggel 8-kor a Szent József-templomban, 10 és 18 órakor a Nagyboldogasszony-templomban hallgathatnak szentmisét. Felgyőn minden hónap első és harmadik vasárnapján, Bokroson pedig minden hónap második és negyedik vasárnapján 11.30-tól várják a híveket a templomban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában