Ásotthalom, Mórahalom

2022.07.28. 18:10

Összekötik a fürdőt a határral

Munkatársunktól

Összekötik a határt a várossal, egy euróért szállítják a vendégeket a hétvégén a fürdőbe. Archív fotó: Török János

Pénteken, szombaton és vasárnap a reggeli órákban kísérleti jelleggel az ásotthalmi határátkelőtől buszos fürdőjárat szállítja majd a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe igyekvő vendégeket.

Amennyiben a szolgáltatás iránt érdeklődés mutatkozik, rendszeressé teszik – közölte Nógrádi Zoltán. Mórahalom polgármestere elmondta, hogy ezzel a vendégeknek és a vendéglátóknak is szeretnének kedvezni. A következő három napban azok, akik gyalog lépik át a Királyhalom–Ásotthalom határt, három időpontban, 8-kor, 9-kor és 10 órakor felszállhatnak arra a buszra, amelyik a fürdőbe szállítja az érdeklődőket. A buszjegy ára egy euró. A szervezők természetesen vissza is viszik a határra az utasokat. A visszaút időpontjai: 16 óra, 17 óra és 18 óra. 

Ha a kezdeményezés sikeres lesz, és találkozik a vendégek elégedettségével, akkor megpróbáljuk a következő évben rendszeresíteni, és minden hétvégén működtetni – tette hozzá a polgármester. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában