Öt cég is jelentkezett

2022.09.08. 16:00

Nem sikerült a közbeszerzés

Sok minden kell egy óvodai konyhába. Archív fotó: Frank Yvette

Anyagi fedezet híján nem sikerült eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, amelyet Szeged írt ki a Gedói Óvoda konyhatechnológiájának beszerzésére – derül ki a közbeszerzési értesítőből. Azt írják, hogy „az igazolható, rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel”. Pedig öt cég is jelentkezett a Szegedi ÓVI pályázatára, és különösebb extra dolgokat nem is kellett volna szállítaniuk, de persze vannak érdekességek a kiírásban. A nyertesnek kellett volna például szállítania három darab „stokit”, ami egyébként a tálaló része lett volna. Vannak persze a stokinál drágább dolgok is. A beszerzés tárgya volt egyebek mellett egy mikrohullámú sütő, egy elektromos tűzhely, sütő- és főzőlappal, és három darab ipari hűtőszekrény is, vagyis tulajdonképpen egy komplett ipari konyhát kellene telepíteni az óvodába.

Ha újra kiírják a pályázatot, akkor a nyertes ajánlatevő feladata lesz a beszerzésen kívül az eszközök leszállítása, azok összeszerelése, üzembe helyezése, valamint az eszközök használatára való oktatás is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában