Falusi búcsúban akarta kirabolni

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a hullámvasút mellett állva próbálta meg erőszakkal elvenni a sértett aranygyűrűjét.

delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022. október 2. napján este 8 óra körül keveredett szóváltásba egy másik nővel az egyik megyebeli faluban megtartott búcsú hullámvasútja mellett. A vita során a sértett követelte a vádlottól, hogy adja vissza a pénztárcáját és okiratait, melyre a nő közölte, hogy 50 ezer forintért cserébe visszaadja. A sértett kérte a vádlottat, hogy menjenek el a házához, mivel nincs nála ennyi pénz, melyre válaszul a nő a hullámvasútnak lökte őt és közölte vele, hogyha nem tud fizetni, akkor adja át a gyűrűjét. Hogy kérésének nyomatékot adjon a vádlott elkezdte erőszakkal lerángatni a sértett gyűrűjét, amely csak azért nem járt sikerrel, mert a cselekményt észlelve többen közbeléptek és rendőrt hívtak. A vádlott végül a helyszínről távozva a pénztárcát és az iratait a sértetthez dobta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában