Szentes

2023.11.24. 16:02

Polgármesteri elismerések

Darók József

Kovács Sándor, az M-Qualita ügyvezető igazgatója. Fotók: Szentes Televízió

A testületi ülésen polgármesteri elismerésben részesítettek három szentesi vállalkozót, cégtulajdonost. Kovács Sándor, az M-Qualita Kft. ügyvezető igazgatója, ahol korrózióálló acélból készült eszközöket, berendezéseket tervez és felügyeli a gyártást. Szentes közösségi életét, civil szervezeteit évtizedek óta támogatja. A város gazdaságfejlesztése érdekében kifejtett kimagasló, több évtizedes tevékenységéért részesült polgármesteri elismerésben. 

Lakics Balázs, a Zöld Plasztik Lakics Kft. ügyvezetője. Fotók: Szentes Televízió

Lakics Balázs a csomagolóanyag-gyártás és forgalmazás piacán 2011-ben családi vállalkozás formájában alapította meg a Zöld Plasztik Lakics Kft.-t, amely 2015 óta az ipari parkban felépített impozáns gyárában a legismertebb hazai és külföldi kereskedelmi cégek számára gyárt csomagolóanyagot. A vállalkozás csaknem 30 család megélhetését biztosítja. Támogatja Szentes sportéletét, a kultúrát, karitatív, közösségerősítő munkája példaértékű. A város környezettudatossága érdekében kifejtett kimagasló támogatásáért vehette át az elismerést. 

Pellei Csaba vállakozó Fotók: Szentes Televízió 

Pellei Csaba a vízilabda sportág aktív részese, magyar bajnok, válogatott, edző. Vendéglátóként sok ezer szentesi és idelátogató vendég hajnalát és reggelét tette tartalmassá a nívós ellátás, ami a lángossütőiben elérhető. A hozzá forduló civil közösségek aktív támogatója. A város közössége érdekében át, több évtizedes szolgálatáért részesült az elismerésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában