Helyi közélet

2024.02.28. 21:00

Coaching, a tanácsadás profi módja

Tamási Anna Éva

A rendezvény iránt erős túlsúlyban a hölgyek érdeklődtek, pedig az uraknak is hasznos a tanácsadás e módja. Fotó: Karnok Csaba

Különleges program várta szerdán a Katolikus Házban az életvezetési tanácsadás iránt érdeklődőket. A CoachKapocs fantázianevű rendezvényen szívesen láttak minden útkeresőt, nehézséggel küzdőt, megoldást keresőt és azokat is, akik pusztán érdeklődnek a téma iránt. 

A szervezők elmondták, fő céljuk az volt a rendezvénnyel, hogy a coachingot mint segítő és támogató technikát minél szélesebb körrel megismertessék és közelebb hozzák az emberekhez. 

A résztvevők megtudhatták többek között, hogy mi a különbség a pszichológia és a coaching között, pontosan mi a tanácsadás folyamata és milyen helyzetekben tud ez segíteni. Sokan ugyanis érzik a problémát, hogy szükségük lenne iránymutatásra, de nem tudják, pontosan kihez fordulhatnának. Ebben nyújtott remek segítséget a rendezvény, amelyre öt különböző területen munkálkodó coanchot hívtak meg. Ők profi módon tudnak irányt mutatni a probléma behatárolásában is, amely kulcsfontosságú a megoldásban. A rendezvényre Kaszás Éva nyelv és motivációs, Takács István önismereti, Aranyás Magdi családi és párkapcsolati, Szántó Mária szervezeti és munkahelyi, valamint Feróné Márton Ildikó harmónia coachot hívták meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában