Helyi közélet

2024.04.21. 07:45

Ők indulnak a Kőfal Egyesület támogatásával Hódmezővásárhelyen

Kovács Erika

A korábban Márki-Zay Pétert támogató, majd a polgármester politikájának hátat fordító Krupiczer Ferenc nevéhez köthető Kőfal Egyesület is állított képviselő-jelölteket Hódmezővásárhely mint a 10 választókörzetében. Az egyesület célja a Hódmezővásárhelyen és környékén élők politikai és társadalmi aktivitásának felélesztése, demokratikus fejlődésének elősegítése, a helyi társadalmi, politikai élet demokratikus szervezésébe való aktív bekapcsolódás elősegítése – áll a nemrégiben létrehozott hivatalos közösségi oldalukon.

1. választókerület: Papp Attila, 2. választókerület: Krupiczer Ferenc, 3. választókerület: Szilágyi Zsolt, 4. választókerület: Kovácsné Horváth Zsuzsanna, 5. választókerület: Békési János, 6. választókerület: dr. Antalóczy Péter, 7. választókerület: dr. Szabó Pál, 8. választókerület: Lévai Balázs, 9. választókerület: Dombi-Kiss László, 10. választókerület: Bacsa Ferenc

Saját polgármesterjelöltjük nincs, mivel azonban Dombi-Kiss László az elmúlt napokban többször is szerepelt közös fotón Kovács Pál polgármesterjelölttel, így bizonyosra vehető, hogy mögé sorakoznak fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában