Helyi közélet

2024.05.31. 13:46

Joób Márton: Botka László nem tartja be az ígéreteit

Suki Zoltán

Fotó: Gémes Sándor

– Többször kértem, hogy fejezze be a lejáratásomat, a rossz hírem keltését, a valótlan információk terjesztését és a rágalmazásomat. Szomorúan tapasztalom, hogy ahelyett, hogy a szegedi adófizetők pénzét Szeged város építésére használná, évente több mint 500 millió forintból saját önfényező médiát tart fent, ahol megvezetve a lakosságot csak szépet és jót ír, kivéve ha politikai ellenfeleit akarja lejáratni – kezdte Botka Lászlónak címzett, legújabb nyílt levelét Joób Márton.

A független polgármesterjelölt szerint Botka László nem tartja be az ígéreteit amit vállalt a szegediek felé.

– Ön, tisztelt Polgármester úr, tisztességtelen módszerekkel, Szeged város pénzét nem sajnálva dolgozik azon, hogy engem a közéletből eltávolítson. Tudom, hogy a politika aljas, én mégis hiszek abban, hogy a tisztességes munka, amit végzek, előbb utóbb kifizetődik. Amíg Ön a hatalmának fenntartásán dolgozik, addig én azon, hogy a fiataljainknak ne kelljen elmenniük Szegedről azért, mert nem találnak normális fizetésű munkát – folytatta Joób Márton.

A polgármesterjelölt hozzátette, hogy nem tartja korrektnek, hogy kizárólag választáskor 300 ezer forint jutalmat osztogatnak az önkormányzat valamennyi dolgozójának.

– Amit Ön csinál, Polgármester úr, itt a kampányban közel 1 milliárd forintból, az felháborító, tisztességtelen és megalázó. Határozottan úgy látom, hogy Szegeden változásra van szükség – jelentette ki Joób Márton. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában