Csanádpalotán fórumozott a miniszter

2024.05.19. 17:30

Lázár: marakodás helyett legyen gyarapodás

A június 9-ei választás tétje Csanádpalotán nem más, mint az, hogy a korábbi marakodás ne térjen vissza, hanem helyette a gyarapodás útjára lépjen a város – erről Lázár János miniszter beszélt szombaton a kisvárosban tartott fórumon. A térség országgyűlési képviselője Szabó Zsuzsannát ajánlotta a választók figyelmébe.

Delmagyar.hu

Szabó Zsuzsanna fontosnak tartja az idősek támogatása mellett a fiatalok segítését is. Fotó: Szabó Zsuzsanna Facebook-oldala

Csanádpalota az elmúlt években nagyot lépett előre, de még van tennivaló. Ahhoz, hogy a fiatalok itt találják meg a számításaikat, olyan vezetőre van szükség, aki ismeri a gyermeket nevelőket, a fiatalok szükségleteit, aki kész és képes közösséget építeni és irányítani. Szabó Zsuzsanna erre a munkára vállalkozik. Amennyiben június 9-én Szabó Zsuzsanna veszi át a vezetést, a város továbbra is jó kezekben lesz –

 posztolta közösségi oldalán Lázár János építési és közlekedési miniszter, a térség országgyűlési képviselője a Kelemen László Emlékparkban tartott fórumon.

Egy videót is mellékelt posztjához a politikus, amelyben elmondta, jó szívvel ajánlja Szabó Zsuzsannát, mert olyan emberre van szükség szerinte a település élén, aki jó szervező, és képes várost irányítani, működtetni. Kifejtette, a településnek akkor van jövője, ha vannak gyerekek, akkor van jövője, ha ezek a gyerekek ide tudnak iskolába járni és megtalálják a boldogulásukat.

Ehhez olyan emberre van szükség, aki ismeri a fiatalok szükségletét, ismeri a fiatal felnőtteket, a gyermeket nevelőket, aki kész és képes közösséget építeni 

– szögezte le Lázár János.

Mint megírtuk, Szabó Zsuzsanna, a Csanádpalotai Dér István Általános Iskola igazgatója új korszakot nyitna a városban. Ahogy korábban kifejtette, azért indult el a választáson, mert úgy látja Csanádpalota elindult a megújulás útján, és szerinte ezt a munkát érdemes folytatni. Tervei között szerepel a régi bölcsőde felújítása és újranyitása, az általános iskola alsó tagozatos diákjainak egy új épületszárny kialakítása, ezen felül korszerűbb orvosi rendelőt szeretne.

Csanádpalotán egyébként három polgármesterjelölt közül választhatnak majd június 9-én a lakosok: Szabó Zsuzsanna mellett Debreczeni István és Kovács Gábor méretteti meg magát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában