Helyi közélet

2024.05.23. 17:07

Tengeri állatokkal ünneplik a szegedi gyerekek az óceánok világnapját

Ilyen még nem volt a városban: június 8-án, szombaton a szegedi Wimmer Fülöp utcában az óceánok világnapját egy kiadós kézműveskedéssel ünnepelhetik meg a családok.

Delmagyar.hu

Az óceánok világnapjára hívják fel a figyelmet a különleges programon. Illusztráció: Shutterstock

A szegedi Wimmer Fülöp utcában található Merkbau Építőcenter június 7-8-án (pénteken és szombaton) ad otthont a II. MERKBAU Fürdőszoba és Wellness rendezvénynek, ahová nemcsak a nézelődni, vásárolni vágyókat, hanem a kisgyermekes családokat is várják.

Szombaton ugyanis – a gyerekprogramok, különféle kedvezmények és nyereményjátékok mellett –a kézműveskedésé lesz a főszerep; az óceánok világnapja alkalmából tengeri állatkákat készíthetnek a kicsik. A kétnapos program során a gyerekeknek jégkrém is jár, szombaton pedig egész nap streetfood-finomságokkal lakhatnak jól az érdeklődők. 

Miközben apu a jakuzzik, hideg- és melegburkolatok, a gazdag WPC- és műfűkínálat között válogat, indulhat a nyereményjátékokért is, hiszen a fődíj egy 2 főre szóló, 2 éjszakás wellness hétvége lesz.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában