Helyi közélet

2024.06.07. 14:37

Szórólap miatt tesz feljelentést a szentesi polgármesterjelölt

Tábori Szilvia

Forrás: Bozó Zoltán / Facebook

Feljelentést tett Bozó Zoltán szentesi fideszes polgármesterjelölt amiatt a kiadvány miatt, amelyet Szentes postaládáiba dobáltak be. A polgármesterjelölt facebook-oldalán azt írta: a kiadvány hazug, trágár és lejárató stílusú. 

 Elszomorító, hogy a személyeskedésnek nincs határa. A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait és engem is

 – fogalmazott a fideszes polgármesterjelölt. Bozó Zoltán hozzátette: bízik abban, hogy felelősségre vonják mindazokat, akik ilyen eszközökkel szeretnék a választókat befolyásolni.

Szomorú és árulkodó, hogy Szabó Zoltán Ferenc hónapok óta nem határolódik el ettől az elektronikus felülettől és ennek nyomtatott formájától. Elképesztő, hogy a személyeskedésnek nincs határa! Mi továbbra is békés kampányt folytatunk, a tiszteletet megadva. Hisszük, hogy a közösségnek teremtő ereje van! Szentesen nem megosztásra, hanem összefogásra van szükség!

 – zárul Bozó Zoltán posztja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában