Helyi kultúra

2024.05.26. 10:38

Különdíjat kapott a HSZC Eötvös a kreatív pályázaton

Tábori Szilvia

Különdíjat kapott a HSZC Eötvös, amiért a legtöbb diákkal pályáztak a vármegyéből. Fotó: HSZC Eötvös

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a biztonságos internethasználat témájában hirdetett kreatív pályázatot általános és középiskolás diákoknak. A Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum tanulói 14 pályamunkával reagált a felhívásra. A zsűri olyan különféle témakörökben, kategóriákban várt megoldásokat, mint például plakát, infó és film. A kiállítással egybekötött díjátadó ünnepséget Szegeden, a Somogyi Könyvtár emeleti termében rendezték meg, ahol az alkotások gazdag választékából sok tanulót jutalmaztak nemrégiben. 

 

A Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum 10 tanulóval vett részt az eseményen, ahol emléklapokat, okleveleket és értékes nyereményeket vehettek át a rendezőktől – számolt be a részletekről Bozsér Zsolt szaktanár. 

A HSZC Eötvös díjazott tanulói: Posztós Róbert, Borbás Jázmin, Csúri Mercédesz, Bálint Stefánia, Gombos Viktória, Vörös Gabriella, Palkovics Cintia, Gábris Noémi, Bakos Nóra, Török Réka, Jaszenovics Kitti, Zsarkó Noémi, valamint Barna Ariella 9. és 10. évfolyamos tanulók.

Csongrád-Csanád Vármegyéből a vásárhelyi középiskola pályázott a legtöbb tanulóval, ezért különdíjként egy 30 fős ingyenes robotika foglalkozást kaptak a szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában