Ünnepel apraja és nagyja

2022.11.09. 08:10

20 éves az Árendás Néptáncegyüttes

T. Sz.

Forrás: https://www.facebook.com/lanyilajoskne/

Jubilálók és Kiskertemben szembogár elnevezésű jubileumi rendezvényeire invitálják a hódmezővásárhelyi Árendás Néptáncegyüttes tagjai a velük együtt ünneplőket. Két évtizedes fennállásuk örömére két egymást követő napon is gálaműsort adnak a vásárhelyi művelődési központban.

November 26-án, szombaton 16 órától és 19 órától kezdődnek a programok a Bóbita, a Kiscsillag csoport, az Árendás Néptáncegyüttes és a visszatérő jubiláló táncosok közreműködésével. Másnap, november 27-én, vasárnap 18 órától az együttes gyermek, ifjúsági és felnőtt csoportjai lépnek fel. Ott lesznek a színpadon a Tücsök, Tökmag, Kuncogó, Tengelice, Ficánka, Bóbita, Kiscsillag, Kasziba, illetve Árendás tagjai. Mindeközben a Bakator Zenekar muzsikál. 

Idén májusban a Péczely Attila Ének-zenei Alapítvány népzenei estjén kiosztották a 30 éve alapított Péczely Érem díjat. Az elismerést Gazsi László, az Árendás Néptáncegyüttes művészeti vezetője vehette át.

Az együttes jubileumi gálaműsoraira jegyek kaphatók elővételben a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a hét minden napján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában