Helyi kultúra

2024.05.27. 10:00

Egyedi divatshow-val készül két szegedi vállalkozás

Olasz tervezők mediterrán ruhái és merész szemüvegek, napszemüvegek lesznek a főszereplői az I. Separé Divat Shownak, amit a hétvégén rendeznek meg Szegeden. Az esemény nem csak a ruhákról szól, a hagyományteremtő programot társasági eseménynek is szánják.

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba/archív fotó

Június 1-én beköltözik az igazi olasz életérzés Szegedre. I. Separé Divat Show néven divatbemutatót rendeznek a Reök Cukrászdában, ahol a két szegedi családi vállalkozás, a Baccara ruhái és a Boutique Optique by Prágai kiegészítői lesznek láthatók. Az olasz tervezők által kreált vibráló mediterrán ruhák, táskák és kiegészítők, illetve a merész szemüvegek és napszemüvegek olyan egyedi látásmódot és stílust mutatnak be, ami egyszerre teszi a rendezvényt exkluzívvá és hiánypótlóvá.

Prágai András lapunknak elmondta, a rendezvény alapkoncepciója az volt, hogy visszahozzák a régi idők prémium divatbemutatóit a városba. – Mindkét család, amely részt vesz ebben a programban, régóta foglalkozik divattal. A mi vállalkozásunk például a 90-es évek óta optika, előtte édesapám divatszabó volt – mesélte. Vásárlói körüknek és az arra nyitott szegedieknek akartak valami újat mutatni, így született meg a Separé gondolata.

A rendezvényen 8 modell 3 körben mutat be ruhákat, optikai kereteket és napszemüvegeket a cukrászda belső terében és teraszán is végigívelő kifutón. A hely adottságait kihasználva így összesen 200 vendéget tudnak leültetni, akik belépőjegyük mellé egy pohár pezsgőt és egy sárgadinnyés-serrano sonkás tálat is kapnak. A program azonban nem ér véget a divatbemutatóval.

– Mivel ezt egyfajta társadalmi eseménynek is szánjuk, ahol kötetlenül lehet kapcsolódni, éjszakába nyúlóan tart majd a program, ahol bakelit lemezekről keveri DJ Kiss Viktor a kellemes zenét, illetve fellép Filó Edit profi szaxofon- és klarinétművész és Szalma Annamária énekesnő is.

A rendezvényre az early bird jegyek már csak nagyon korlátozott számban elérhetők, az online vásárlási link megtalálható az esemény Facebook oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában