Helyi kultúra

2024.05.17. 11:24

Rajzpályázatot hirdetett a mórahalmi szakképző iskola - Hatalmas volt az érdeklődés

Arany T. János

Rajzpályázatot hirdetett általános iskolásoknak a mórahalmi szakképző iskola, 121 pályamunka érkezett – mutatta a zsűri egyik tagja Bánffi Melinda kollégiumi nevelőtanár, az öko-munkacsoport tagja. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

A madarak és fák napja alkalmából mórahalmi általános iskolásoknak hirdetett rajzpályázatot a Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Szilágyi Mihály Kollégium öko-munkacsoportja. Bánffi Melinda kollégiumi nevelőtanár, a munkacsoport tagja elmondta, legnagyobb meglepetésükre összesen 121 pályamű érkezett. Ennek nagy része az utolsó pillanatban. Még Ásotthalomról is kaptak pályaműveket. A versenyről szóló Facebook-bejegyzésre rövid időn belül 3500 lájk érkezett, ami azt jelzi, az egész közösség megmozdult a hírre. 

Nem gondoltuk volna, hogy ekkora sikere lesz

 – tette hozzá a szervező. A rajzokat csütörtökön az Aranyszöm Rendezvényházban állítják ki, ahol május 30-ig bárki megtekintheti azokat. Eredményeket két kategóriában, felső és alsós korosztályban, hirdetnek majd és közönségdíjat is kiosztanak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában