Helyi sport

2007.01.19. 15:19

Kecskés óriási volt

Két nap után a Ferroép-Szeged tekése, Kecskés Miklós vezet a Ferroép-kupa nemzetközi A kategóriás tekeversenyen, miután óriási játékkal 630 fát ért el.

Mádi József

Alaposan feladta a leckét a Ferroép-kupa nemzetközi A kategóriás férfi tekeverseny első napján a zentai Földeák Ervin. A vajdasági játékos 598 fás eredményét ugyanis – amivel vezetett – sokáig nem múlta felül senki. Pedig jöttek játékosok a pénzdíjas viadalra az ország minden szegletéből, így például Mosonmagyaróvárról, Ajkáról, Ceglédről, vagy Debrecenből az újszegedi teke- és bowlingcentrumba.

Aztán kora este következett a Ferroép-Szeged két játékosa, Földesi Zsolt és Kecskés Miklós. Utóbbi a szuperligában még nem nagyon kapott lehetőséget, ám most elképesztően tekézett, és bőven felülmúlva Földeák eredményét, 630 fával átvette a vezetést. Földesi is kiválóan játszott, és 607 fával a második helyre zárkózott fel. Folytatás ma 8.30-tól, a négyes döntőt pedig 17.30-kor rendezik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban, ahova érdemes lesz kilátogatni. Mert a világ elitje már eddig is magas színvonalú játékkal szórakoztatta a publikumot.


Pontok

A Ferroép-kupa selejtezőjében az élcsoport állása: 1. Kecskés Miklós 630, 2. Földesi Zsolt (mindkettő Ferroép-Szeged) 607, 3. Földeák Ervin (szerbiai, Zenta) 598 (220), 4. Zdenko Pavlics (szerb, Bratislava) 598 (110) fával. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában