Helyi sport

2007.01.12. 15:19

Kupa, majd bajnoki

Mozgalmas hétvégéje lesz a Starcopy-Szeged férfi röplabdacsapatának. A gárda ma a fővárosban 11.45-kor Magyar Kupa-meccset játszik a MAFC- Schönherz ellen, amelyen a tét a legjobb nyolc közé jutás.

Mozgalmas hétvégéje lesz a Starcopy-Szeged férfi röplabdacsapatának. A gárda ma a fővárosban 11.45-kor Magyar Kupa-meccset játszik a MAFC- Schönherz ellen, amelyen a tét a legjobb nyolc közé jutás. A szegediek ellenfele a Budapest-bajnokság második helyen áll a Lágymányosi TC mögött, de a találkozó esélyese így is a Starcopy. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Vasárnap 16 órától az újszegedi sportcsarnokban az NB I-es ligabajnokságban a Győrt fogadja a Starcopy-Szeged. A kisalföldi gárda közvetlen riválisa a szegedinek, hiszen hat meccsen hét pontot gyűjtött, míg a Starcopy négy találkozón hatot.

A női NB I-es ligabajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában holnap 17 órától Gödöllőn szerepel az SZDRE-Radnóti gárdája. A sorozat B csoportjának éllovasánál borzasztó nehéz dolguk lesz a Tisza-partiaknak, akik az ötödik helyen állnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában